Please enable JS
 

 

 

phone-with-arrow

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
 
 

ONLINE BOOKING

Διαθέτουμε την πιο ολοκληρωμένη και πιο εξελιγμένη πλατφόρμα online κρατήσεων απ'ευθείας από την ιστοσελίδα σας, ΧΩΡΙΣ την προμήθεια τρίτων, μιας και το εργαλείο εγκαθίσταται στην ιστοσελίδα σας και δεν απαιτεί κάποιο ποσοστό επί των κρατήσεων, όπως όλες οι υπόλοιπες παρόμοιες λύσεις!
Ένα πρόγραμμα γραμμένο από ξενοδόχους για επαγγελματίες ξενοδόχους, με μελετημένη την κάθε λεπτομέρεια και το κάθε σενάριο και ιδιαιτερότητα για το κάθε κατάλυμα και την τιμολογιακή του πολιτική. Με 'ζωντανό' calendar που επιτρέπει και σε εσάς αλλά και στον επισκέπτη, να δει διαθεσιμότητα, τιμή και λεπτομέρειες, να επιλέξει έναν από τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής: online credit card (χωρίς να σας αποστείλει τα στοιχεία της πιστωτικής του), PayPal ή τραπεζική μεταφορά και να ολοκληρώσει την κράτηση. Εσείς θα ενημερωθείτε ότι ο πελάτης σας πλήρωσε επιτυχώς, και ο πελάτης σας θα ενημερωθεί ότι εσείς επιτυχώς είδατε την πληρωμή και την κάνατε confirm, δηλαδή την επιβεβαιώσατε.

 

SEO

Search Engine Optimization, πολύ απλά το πιο σημαντικό εμπορικά χαρακτηριστικό μιας ιστοσελίδας.
Εύστοχες και συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά για διαπιστωμένα άριστα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, μια γρήγορη έρευνα για την κατάταξη των ιστοσελίδων μας στο Google, θα σας πείσει.

SOCIAL MEDIA

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ο μοναδικός τρόπος να αλληλεπιδράσετε άμεσα με τον τεράστιο κόσμο του internet.
Είναι μια 'ζωντανή διαφήμιση΄ είναι η εταιρική σας ταυτότητα, είναι το ίδιο το internet marketing και είναι κάτι που κάνουμε πάρα πολύ καλά.

#KEFALONIA
#VIDEO
Μελέτη & εγκατάσταση ενσύρματων & ασύρματων δικτύων Κεφαλονιά - Εγκατασταση Wifi Δικτύων Κεφαλονιά - Ασύρματα Δίκτυα Κεφαλονιά - Εγκατάσταση Hotspot σε Ξενοδοχεία για πρόσβαση στο Internet - Εγκατάσταση internet σε ξενοδοχειo Κεφαλονιά - Εγκατάσταση Ασύρματου Δικτύου Κεφαλονιά
 
ΑΣΥΡΜΑΤΑ
ΔΙΚΤΥΑ
 
Αναλαμβάνουμε εγκατάσταση ασύρματων δικτύων κυρίως για τουριστικές βίλες αλλά και studios / apartments. Η υλοποίηση γίνεται με απλό και κυρίως σταθερό τρόπο έτσι ώστε να είστε σε θέση να επιδιόρθωσετε πολύ εύκολα το δίκτυο σε περίπτωση αποσύνδεσης του internet, κάτι που δυστυχώς το καλοκαίρι είναι πάρα πολύ συχνό φαινόμενο. Με άλλα λόγια δεν θα χρειάζεται η επίσκεψη τεχνικού κάθε φορά που το διαδίκτυο 'πέφτει' και ο καλεσμένος σας αρχίζει τα παράπονα. Πολύ σύντομα θα ανεβάσουμε πολλές φωτογραφίες με πελάτες μας που έχουν ήδη -εδώ και 4 ή ακόμα και 5 σεζόν- WiFi δίκτυο χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, με θεαματικές ταχύτητες, αλλά και θετικά σχόλια στο booking.com για άριστο wifi internet!

ΕΠΙΣΚΕΥΗ
pc / laptop / mac
 
Με σχεδόν 14 χρόνια εμπειρία στην επισκευή υπολογιστών, θα ήταν λάθος να μην το συμπεριλάβουμε στις υπηρεσίες μας. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή στο desktop PC, το laptop ή το tablet σας.
Το πιο ουσιώδες στην περίπτωση βλάβης του μηχανήματός σας, είναι να αναλύσουμε μαζί την προοπτική και τον ρόλο της συσκευής, ώστε να είστε σε θέση να ξέρετε με σιγουριά -όχι το κατά το κοινώς λανθασμένα λεγόμενο- 'αν αξίζει να το φτιάξεις', αλλά το κατά πόσο πρέπει να αναβαθμιστεί ή όχι το προϊόν και πόσα χρόνια 'ζωής' έχει ακόμα. Θα σας εντυπωσιάσει ευχάριστα το πόσο εύκολα ένα παλιό μηχάνημα που 'έχει φάει τα ψωμιά του' μπορεί να μεταφορφωθεί σε αξιόπιστη και ταχύτατη θέση εργασίας, ή ακόμα να παίξει το ρόλο του 2ου υπολογιστή που μπορείτε να δώσετε στα παιδιά σας, σε κάποιον φίλο ή συγγενή κι εσείς να αναβαθμίσετε, κερδίζοντας έτσι την αγορά ενός ολόκληρου έξτρα υπολογιστή.
Όσο γα την επισκευή προϊόντων της Apple, μπορούμε να επισκευάσουμε ή αναβαθμίσουμε iMac & MacBooks τα οποία έχει λήξει η εγγύηση τους, ή σε περίπτωση κάλυψης από εγγύηση να τα στείλουμε στην συνεργαζόμενη εταιρεία InfoQuest στην Αθήνα, που είναι το πιο αξιόπιστο Apple authorized repair centre στην Ελλάδα.
 
 
Επισκευή Macbook Κεφαλονιά  - Επισκευή Υπολογιστών Κεφαλονιά - Επισκευή Laptop Κεφαλονιά - Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές Κεφαλονια - Επισκευή Υπολογιστή Κεφαλονια

service computer kefalonia

<div class="ads-img-cont"><img src="images/computer_service_kefalonia/pc_repair_kefalonia2.png" alt="Επισκευή Macbook Κεφαλονιά  - Επισκευή Υπολογιστών Κεφαλονιά - Επισκευή Laptop Κεφαλονιά - Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές Κεφαλονια - Επισκευή Υπολογιστή Κεφαλονια " width="800" height="412" /></div>